четвер, 27 травня 2021 р.

Мовою документального кіно про діяльність волонтерів у зоні АТО

У клубі документального кіно про права людини Docudaws ua Прометей бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське переглядали та обговорювали документальний фільм режисера Сергія Лисенка про діяльність волонтерів у зоні АТО "Мир"


П'ять місяців у самообороні київського Майдану, два місяці в Національній гвардії, потім ротація – таким був 2014 рік для Мирослава Гая на прізвисько «Мир». 
Мирослав Гай  засновник  волонтерського фонду і возить до зони АТО харчі, форму, прилади нічного бачення та інші необхідні військовим речі. А між поїздками в АТО він - професійний актор та викладач акторської майстерності, постановник танців на телеканалі СТБ у проєкті “Танцюють всі”.


Найбільше емоційне навантаження для керівника клубу і глядачів відбувувається під час засідань клубу документального кіно про права людини Docudaws ua Прометей.



Модерація  кінопоказу, як свідчить досвід керівниці клубу Наталії Бохан, досить складний процес. Але маючи понад  10-річний досвід та володіння деякими секретами управління аудиторією, можна легко подолати  всі труднощі та врешті - решт зробити кінопоказ не лише яскравою подією, але й корисною.

Разом з нами фільм переглядали та обговорювали представники Південного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» та підлітки, які знаходяться під їхнім юридичним супроводом.

Переглянути фільм можна тут:

Немає коментарів:

Дописати коментар