середу, 26 травня 2021 р.

Кар'єрний радник:авторський бібліотечний проєкт Лариси Лощенкової

Одного разу  читачі юнацького відділу   розмовляли про те, як «чудово бути олігархом». Так виникла ідея познайомити учнів з успішними людьми нашого міста, показати, що успішна людина – це не помах чарівної палички, а велика праця, помножена на здібності, талант.


На відміну від кар'єрних радників Центрів зайнятості, які допомагають зареєстрованим безробітним у пошуку роботи, плануванні кар’єри та  забезпечують супровід безробітних від дня звернення до центру зайнятості до факту працевлаштування, бібліотечний кар’єрний радник за допомогою серії профорієнтаційних активностей, знайомить учнів 10 класів з успішними людьми, цікавими професіями, майже унікальними, для нашого провінційного міста.

Разом з молодими людьми спікери й модератор зустрічі  обговорюють питання успіху та мотиваційні чинники у сфері професійної діяльності, розглядають основні категорії формування успішної особистості (відносини, влада, гроші).
І саме тут, в юнацькому відділі вони зможуть чудово поспілкуватися і навіть «доторкнутися» до тієї людини, яка до цього часу здавалася недосяжною, і головне, зрозуміти, що на її місці може бути кожен з них… при певних умовах.

Вже відбулась зустріч із засновником  ТОВ "ЗІП", мером Кам'янського (2006-2007 рр) Олегом Захорольським.





директором кінологічного центру "Аміго" Олександром Сторожко!





Чекаємо на продовження проєкту у вересні, бо відбудуться екскурсії на підприємство ЗІП та Кінологічний центр "Аміго"

Немає коментарів:

Дописати коментар