неділю, 3 січня 2021 р.

10 найкращих бібліотечних кейсів відділу обслуговування

1.Бібліоковоркинг

Коворкінг-центр – принципово нова модель роботи бібліотеки з відвідувачами та організацією внутрішнього простору закладу. Це майданчик для спілкування і реалізації власних творчих проектів – майстер-класів, презентацій, виставок тощо. За підтримки GIZ коворкінг-центр облаштований необхідними меблями, комп’ютерною, офісною та аудіотехнікою.


2.Вікна, що говорять

Бібліотечне вікно як компонент художнього простору.На них розміщують нові книги, світлині, панорамні інсталяції, рекламну інформацію. 

Важливе значення для бібліотеки має той факт, що її зовнішній вигляд як соціально відповідальної установи, долучаючись до оформлення міста,  підвищує цінність навколишнього середовища»




3.Арт-галерея

https://bibliopazlu.blogspot.com/2020/11/blog-post_9.html

4.Хобі клуб творчих людей 

Клуб колекціонерів «ХОБІ CLUB».Колекціонуєте? Мерщій до бібліотеки. Володіючи інформаційними фондами, інтелектуальною аурою та фізичним простором, бібліотекарки читального залу бібліотеки на Шевченка об'єднали колекціонерів Кам’янського у ХОБI CLUB творчих людей.

https://bibliopazlu.blogspot.com/2020/12/blog-post_25.html

5.Крок назустріч: Спільний проект  з ГО «Івент простір», гімназії №11,СЗОШ №19,Ліцєю НІТ №2   для людей, які постраждали від нацизму. Проект підтриманий німецьким фондом «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє».

6.Вечірки у книжковому дворику

http://kam.gov.ua/ua/news/pg/110716712573642_p13/
https://bibliopazlu.blogspot.com/2016/06/blog-post_10.html
https://bibliopazlu.blogspot.com/2016/09/blog-post_2.html

7.Клуб квітникарів і садівників "Маєток"

https://bibliopazlu.blogspot.com/2018/04/blog-post_74.html
https://bibliopazlu.blogspot.com/2018/09/blog-post.html



8.Невідоме Кам'янське: авторські пішохідні екскурсії

Екскурсії охоплюють різні періоди історії міста, найцікавіші райони, особливості пам’ятників і пам’яток у них. Тексти ніколи не повторюються, оскільки автори враховують вік і рівень зацікавленості та підготовленості туристів (школярі, студенти, робітники, вчені, групи колег, випадкові збірні групи, гості міста, мешканці окремих районів). Для бажаючих проводились екскурсії англійською мовою.

9.Шевченкіана Кам'янської родини

http://lib.kam.gov.ua/shevchenkiana-nashogo-mista

10.Фестиваль сучасної української поезії "Материк"

У 2017 р. бібліотека разом з членом Національної Спілки письменників України Сергієм Злючим започаткувала  фестиваль сучасної української поезії «Материк». На три дні наше місто стало центром сучасної української поезії. 

https://bibliopazlu.blogspot.com/2018/11/blog-post_11.html

Немає коментарів:

Дописати коментар