понеділок, 20 липня 2020 р.

Бібліотека — філія №4.Шукайте нас за новою адресою

"Ми вимірюємо цінність цивілізованого суспільства за кількістю відкритих ним бібліотек, а не за кількістю, яку воно закриває". Філіп Пулман (Англійський письменник).

М. Кам'янське, бібліотека — філія №4. Ще одна бібліотека нашого міста  залишилась без пристосованого приміщення та переїхала у напівпідвальне, де раніше була перукарня.

Вандали добряче познущались над нашим новим приміщенням, залишивши нам діри й великий смуток. Бібліотекарки пережили відсутність світла, тепла, води, перевезення меблів і 20 000 книжкового фонду, ремонт власними силами. Дякуємо їхнім родинам, які стали спонсорами бібліотечного перезавантаження.


Таке перезавантаження стало для бібліотеки — філії №4 поразкою та водночас і перемогою. Захоплююсь своїми колегами, їхньою відданістю улюбленій справі, які перебороли себе, знайшли сили для подальшої роботи.

До них повернулись читачі, а мешканці будинку на Звенигородській,49 зустріли їх як рідних. Саме вони допомогли нашим відважним бібліотекаркам не розгубитись і не втратити віру в людей.

Шановні наші читачі, друзі й колеги! Почекайте ще трішки і  зустрінетесь  в  улюбленому клубі "Позитив +".

Повірте, приклади для позитиву є! Погляньте, який чудовий гібіскус під вікнами бібліотеки. 



На вас чекають новенькі книжки, газети й журнали. Скоро підключать інтернет і разом переглядатимемо улюблені фільми  просто неба. 

До зустрічі! Ваша бібліотека на Звенигородській, 49.

Немає коментарів:

Дописати коментар