суботу, 21 грудня 2019 р.

Літературний новорічний карнавал

Для мільйонів людей новорічні свята - це час, який вони проводять разом з родиною  та близькими людьми. Тому на літературний новорічний карнавал "Вас вітають літературні герої" зібралися члени клубу сімейного читання та дозвілля "СУПЕР 7-Я", що працює у бібліотеці - філії № 9 (м.Кам'янське).


А який  карнавал без карнавального костюму?  Домашнім завданням було підготовити   костюм літературного героя та презентувати його.
До бібліотеки завітали:Білосніжка, Гномик, Піратка, Лола, 2 Діда Мороза, Снігова Королева,Снігуронька, Киця, Ялинка, Ельф, Герміона, Сніжинка .






Які гарні костюми виготивили читачі й дуже цікаво презентували обраних літературних героїв за книгами Толкієна Дж.Р.Р. "Володар колець"; Стівенсона Р.Л. "Острів скарбів"; Абеді І. " Лола шукає подругу"; Андерсена Г.-Х. "Снігова королева"; Ролінг Дж.К. "Гаррі Поттер"; "Білосніжка та семеро гномів" тощоі.

Керівниця клубу Лариса Чуйкова розповіла про Святого Миколая, про різдвяну ялинку, про походження срібної мішури, про те, що в кожній країні є свій Дід Мороз.

Потім грали у гру "Зимові слова", "Збережіть кульку", поринули у новорічний калейдоскоп загадок " Святкове мереживо Зими".


Немає коментарів:

Дописати коментар