суботу, 25 червня 2016 р.

Єдине місто - єдина країна.

24 червня, напередодні Дня молоді та святкування 20-річчя Конституції України,  в лівобережній частині міста Кам'янське відкрились оновлені пляж і фонтан. "Коли в місті працюють фонтани, значить воно живе. Я думаю, що це місце стане улюбленим для мешканців Лівобережжя...", - зазначив мер міста Андрій Білоусов. 




Потім  стартувала  патріотична гра- квест "Єдине місто - єдина країна".
Поки команди виконували завдання, в ажурній тіні дерев, що біля пам'ятного знаку "Танк Т-34", бібліотекарі лівобережних бібліотек-філій № 5, 7, 9  влаштували пізнавально - розважальну програму для присутніх глядачів-дітей. 
Юлія Задорожня та Ганна Какуша, бібліотекарі філії № 5, запросили дітей з пришкільних таборів (СЗШ № 21 та 30) прийняти участь у правовому марафоні "Твої права від А до Я", до якого входили: огляд  літератури "Я - громадянин України", вікторина "Запитання від Феміди", логічна гра "Захищаємо права літературних героїв" та спортивна гра на гнучкість та координацію рухів "Твістер".





Людмила Кисиль та Надія М'ясоїд, бібліотекарі філії № 7, паралельно працювали з малечею з пришкільного табору СЗШ № 25. Гра-вікторина "Казковий калейдоскоп " змусила присутніх пригадувати улюблених  героїв та їх популярних авторів. Потім відбувся конкурс на кращого чтеця української скоромовки.
Світлана Мутовкіна та Лариса Чуйкова, працівники бібліотеки - філіалу № 9, розважали відпочиваючих  народними рухливими іграми та казковим асорті "Казка двері відчиняє". 



Ціла купа призів чекала переможців! А головне - бібліотекарі разом з дітьми стали свідками ще одної дуже яскравої справи на шляху до створення квітучого та красивого міста!

Немає коментарів:

Дописати коментар