середу, 24 грудня 2014 р.

Свято напередодні Нового року.

Напередодні довгоочікуваного свята в Центральній бібліотеці для дітей пройшла святково-розважальна програма "Генеральна репетиція Нового року". І знову бібліотекарі вийшли за стіни бібліотеки. Багато дітлахів, які прийшли на заняття у Центр позашкільної роботи, несподівано для себе стали учасниками книжкового дійства. У холі Центру з'явилися святково прикрашені книжкові вітрини. Нові красиві та цікаві книги про Новий рік та Різдво українських і зарубіжних авторів прийшлися до смаку читайликам, які хочуть із задоволенням провести зимові свята та канікули. 


Не забули бібліотекарі  про батьків і подарували їм "трішки щастя в паперових обкладинках". На книжковій вітрині знаходилася література, яку можна читати і дітям, і дорослим. Що може бути краще, ніж у зимовий вечір зібратися всією родиною та читати вголос хорошу книжку. А бібліотекарі завжди з радістю допоможуть підібрати потрібну книгу.


А найбільшу цікавість і навіть азарт викликали ігри, вікторини та загадки. Звісно, всі вони були пов'язані з зимою та зимовими розвагами і святами. Діти різного віку виконували завдання, розгадували загадки і отримували від бібліотекарів солодкі подарунки.


 Як зазвичай буває після подібних акцій, до бібліотеки записалися нові читачі. А ті, хто вже відвідує нашу бібліотеку, понесли додому нові цікаві книги. 




Немає коментарів:

Дописати коментар