понеділок, 15 грудня 2014 р.

Клуб "Позитив +" для літніх у бібліотеці.

В наш час люди старшого віку відчувають дефіцит спілкування .Є певна група читачів що регулярно  ходять до бібліотеки  по одинці. Ми запропонували кожному з них зустрітися для знайомства за чашкою чаю. Не всі відгукнулися , але певна група підтримала пропозицію. Під час знайомства з'ясувалося , що дех-то з них живе неподалік , або , навіть, знайомі.  Перша зустріч була трішечки напруженою, але всім сподобалась.


 Ми дізнавалися про  смаки , уподобання, захоплення присутніх. З'ясували, що у кожного є певне  хоббі і майстерність , якими вони готові ділитися . Маючи чималий досвід, ці жінки відкриті для нового.Вирішили регулярно зустрічатися, щоб ділитися знаннями , досвідом та просто гарним настроєм у клубі "Позитив +". 


Вибрали теми подальших засіданнь  : "Маленькі хитрощі великого досвіду", "Дім вести - не постоли плести", "З любов'ю вишитий рушник", "Сміх - найкращі ліки", "Церемонія чайна - надзвичайна", "Книга в моєму житті", "Створюємо красу своїми руками","Сюжети давніх кінострічок" та інші. Сподіваємось на тривале життя нашого клубу.

Немає коментарів:

Дописати коментар