четвер, 26 грудня 2013 р.

Божевільний Новий рік.

Так називається нова книга Н.Гузєєвої, презентація якої пройшла в Центральній бібліотеці для дітей напередодні Нового року.Ми зняли її з полиці книжкової виставки "Зимова казка", яка традиційно з`являється в грудні. 

 







 












Нова книга дитячої письменниці про небайдужість, доброту і толерантність маленьких дівчаток, яким вдалося весело і незвично зустріти Новий рік дружною компанію абсолютно різних і незнайомих людей.Ляльки Оленка і Настя показали нашим молодшим читачам, як можна провести веселе новорічне свято, яке через байдужість дорослих могло перетворитися на нудний вечір.Замість Діда Мороза прийшла маленька дівчинка Оленка і принесла подарунок, який виявився найкращим з усіх,що будь-коли отримували всі присутні.Його неможливо загубити,зламати чи забути, як неможливо забути, що хтось про тебе згадав, оточив увагою, турботою і любов`ю.
Крім прем`єри, наші читачі отримали цікаве свято з іграми, конкурсами і вікторинами.У нас було гамірно, весело і затишно. Сміх і посмішки дітей були нам найкращим подарунком!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар