пʼятницю, 20 грудня 2013 р.

Свято Миколая у бібліотеках міста.


У житті дітей що не свято – то подія, що не мить – то відкриття. У чому секрет? Напевно, у тому, що дитинство – це світ казки, фантазії , гри. Щоб діти мали змогу зануритися у світ чарівності працівники бібліотеки-філії №7 провели у першому класі СШ№ 21 народознавчу годину до свята Святого Миколая.
Бібліотекар філії №7 Людмила Кисіль
Свято Святого Миколая примушує кожне серце відкритися для добрих вчинків , бо Миколай – це чарівник, який  обов’язково подарує щось незвичне: дітлахам солодощі та подаруночки, а дорослим маленьку частиночку доброти.
Зазирнув він і до діток цього класу. Ми подарувалм їм цікаве оповідання О.Рута «Чобітки для сніжинки» -голосне читання

 та гарні мультфільми «Святий Миколай»,« А де живе Святий Миколай» та мультфільм «Раз,два, три елочка гори» із серії «Маша та ведмідь».


 Потім діти читали вірші, розповідали , як іх привітав Святий Миколай. . Скільки радості та посмішок було на їхніх обличчях, коли вони ділилися своїми враженнями від свята, від подарунків.
А працівники бібліотеки - філії 5 влаштували справжнє свято для вихованців ДДПС з історіями про Святого Миколая та подарунками.
Бібліотекр філії № 5 Ганна Какуша












Затамувавши подих діти слухали легенду про Святого Миколая. Малеча вірить в доброго чарівника- Святого Миколая ,який здійснює їх бажання. Вірять,що він існує А можливо він і є? Просто потрібно повірити в диво і воно обов’язково  відбудеться.

Немає коментарів:

Дописати коментар