середа, 9 серпня 2023 р.

Як бібліотекарки Кам'янського дитячий хаб відкривали

Два місяці неймовірної роботи, нових знайомств, нових знань і навичок, крутих тренінгів і практичних вправ наблизили бажаний день. 

Впоралися! Меблі встановили, простір прикрасили, смаколики та сюрпризи підготували, гостей запросили... Дитячий хаб "М'ята"- простір розвитку та безпеки розпочав свою роботу.

Дякуємо всім, хто так довго чекав, вірив і допомагав! 
Святкуємо разом! 

Як все відбувалося?  Погралися  просто неба





Познайомились з унікальними деревами нашого парку. Поки тільки з трьома! Але щодня знайомимось з новими трьома! На при кінці зеленого тижня на дітей чекає справжнісінький зелений квест



Під час інтерактивної гри "Дерева" перевірили свої знання


Як ви гадаєте хто зображений на світлині? Правильно - фрекен Бок!!! Не всиділа дома та й прийшла запропонувати власні послуги та методи  виховання дітей! Бачите,  яка ляпалка в неї?



Але фрекен Бок знає чим догодити дітям. 



Який смачний лимонад для них  вона приготувала!   Дійсно було дуууже смачно! Встигли поласуватись ще й  грушками, печивом і морозивом. Але ж ця фрекен Бок така хитра. Вона ще захотіла дізнатися з яких інгредієнтів зварений той  диво-лимонад.  




Всі впорались. Надали правильну відповідь, а від того і смак 
 лимонаду став смачнішим!



Виявляється, що поважна пані дуже весела й знає 
багато цікавих вправ. Та ще бешкетниця!


Дякуємо всім причетним за це свято і чекаємо на нову зустріч вже завтра. Далі буде...
Деталі за телефоном: 068 469 60 89
Центральна бібліотека для дітей м. Кам'янське, майдан Калнишевського,1-а

Проєкт «Створення освітніх дитячих хабів: просторів розвитку та безпеки» реалізується ГС "Культурна Ліга Сходу" в рамках Проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesseiischaft für Internationale Zusammenarbeit (G1Z) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.
За смаколики дякуємо Фонду "Розвиток Кам'янського".

Немає коментарів:

Дописати коментар