пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

Переможна бібліокухня

Сьогодні на нашій Переможній Бібліокухні усі страви були  святковими, бо Україна вітала  бібліотекарів  з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек.

Чергова по бібліокухні Наталя Спаріхина разом з бренд шефом Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М.Свєтлова  Ольгою Матюхіною та директоркою центральної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка м.Кам'янське Ларисою Денисюк привітали своїх колег зі святом.



За 15 онлайн хвилин ми встигли пригоститися гарячими новинами, книжковими смаколиками від  Євгенії Кузнецової


«Вправний бібліокухар» разом з шеф-кухарем  Євгеном Клопотенком  зваблював українською їжею. Під час вікторини бібліотекарі змагалися саме за цю книжку👇
 

Книжку отримала учасниця онлайн зустрічі  "Переможна бібліокухня", яка першою назвала видання, що друкувалося  найбільшим накладом у світі, завідувачка з Карнаухівської бібліотеки Наталя Іванюженко.

На десерт всі пройшли   міні тест на справжнього бібліотекаря від Тетяни Герасюти, розіграли картину Любові Борщової "Маки", переглянули позитивний ролик від кам'янських бібліотекарів та  українського співака Фіолета "Бібліотека".


Ми готуємо найсмачніші страви.
Приєднуйтесь. Наступної п'ятниці Алла Гузовська пригощає своєю улюбленою колекцією брошок та проведе справжнісінький аукціон.
До зустрічі 7 жовтня о 9.45

#Переможна_Бібліокухня - спільний проєкт Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова та Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка (м. Кам’янське) в рамках Всеукраїнського проєкту «Lib:продовження».

Немає коментарів:

Дописати коментар