четвер, 3 березня 2016 р.

Палітра гарного настрою.

                          "Ловіть гарний настрій - він так рідко відвідує нас."
                                                          І.В. Гете.

Не секрет, що гарний настрій - гарантія успіху, і день, який почався на високій ноті, неодмінно продовжиться вдало. Ось тільки гарний настрій - рідкісний гість на наших теренах, особливо зараз. Тому і вирішили бібліотекарі бібліотеки-філіалу №9  провести День гарного настрою.  Протягом дня бібліотекарі  Мутовкіна С. О. і Чуйкова Л.І. проводили індивідуальні бесіди-рекомендації. Були оформлені виставки-запрошення "Мозаїка книжкових новин" для дорослих, а для дітей "Увага. Новинка!"Бо нові книги найкращий спосіб для гарного настрою та позитивних емоцій.


Поділитися рецептами гарного настрою та поспілкуватись зібрались члени клубу "За покликом душі". Привітаннями  відкрила засідання  клубу завідуюча бібліотекою Голікова Л.І.


Бібліотекар Мутовкіна С. О. розповіла про те, як "зіркові" особи справляються з хандрою та депресією.


Член клубу Тилик  Надія  Федорівна, людина творча, поділилися своїми рецептами гарного настрою, а це - написання віршів, малювання. Її картини справили враження на присутніх яскравою  палітрою  красок.


Мірецький Альберт Петрович розповів про те, як народні методи оздоровлення та корисна їжа впливають на емоційний стан людини.


Зустріч завершилась чаюванням та веселою вікториною, яку провела бібліотекар Чуйкова Л.І

Немає коментарів:

Дописати коментар