пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

День інформації у бібліотеці - філії №3.


23 жовтня в бібліотеці – філії №3 буде проходити День інформації «Знайомтесь, нові книжки». Дітлахи зможуть вибрати собі та прочитати нові книжки про дивовижні пригоди всесвітньо відомої трійці друзів – Муфтика, Півчеревичка та Мохобородька письменника Ено Рауда.



 
Чеповецький Ю. «Пригоди шахового солдата Пешкіна»
На сторінках цієї книги юні читачі познайомляться з Кольком Пижиковим та його товаришем Петрусем Півничуком — завзятими гравцями в шахи — і всі разом спостерігатимуть за цікавим шаховим світом, у якому триває нескінченна баталія між двома ворожими арміями. У цьому світі є веселий чижик на ім’я Пижик, що ніяк не навчиться літати, красуня Маша-Ромаша, хитрющий кіт Васько й підступний крутій павук Лапоніг. А головним героєм подій виступає «геть оббритий, в атаках битий, перемогами знаменитий» шаховий солдат на прізвище Пєшкін. Крім того, на читачів чекає подарунок — до книги безкоштовно додається посібник «Твоя шахова абетка» для навчання гри в шахи. 


Чеповецький Ю.  Веселі пригоди Мицика і Кицика
Веселі історії про пригоди мишенятка Мицика та його вірного товариша — кота Кицика — навчать маленького читача дивитися на все з оптимізмом та знаходити вихід із будь-яких несподіваних ситуацій.

 
Для дорослого читача ми пропонуємо літературу сучасних авторів: 

- Детективи





































- Сучасна жіноча проза на різні смаки:


 
















та ще багато, багато  інших книжок  у бібліотеці - філії №3 
за  адресою: вул. Матросова, 78, т. 57 - 42 - 75

 Чекаємо на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар