пʼятницю, 29 травня 2015 р.

"Наш веселий дружний клас" у бібліотеці

Наше коло - мов сім'я,
Друзі ми - і ти, і я.
Добрий день - сусіду зліва,
Добрий день - сусіду справа.
Ми - одна сім'я!
Цими словами розпочалося свято "Наш веселий дружний клас" у Центральній бібліотеці для дітей. Його учасниками стали учні 1а класу колегіуму № 16, їх батьки та класовод Павленко Л.П. 

За свій перший рік у школі дітки не тільки познайомилися, а стали справжньою шкільною родиною - дружною, відповідальною, веселою. Тож сьогодні ми не просто відзначили кінець навчального року, а відсвяткували день справжньої дружби. 
Чого тільки не було на нашому святі! Всі дружно привітали один одного, слухали і самі співали пісні, пригадували, які хороші якості має справжній друг. 

Звісно ж, не обійшлося без мультиплікаційно - казкової вікторини, яка теж була присвячена дружбі. А найбільше всім сподобалися ігри. Перемогти у грі "Витягни ріпку" могла тільки по-справжньому дружна команда. 












Потім діти і батьки перетворилися на азартних футбольних вболівальників матчу "Дніпро" - "Севілья". А якщо випадково хтось посвариться з другом, на такий випадок ми вивчили "мирилку". Свято завершилося приємним сюрпризом. Протягом тижня читачі бібліотеки оцінювали малюнки першокласників до віршів Олексія Крилова, яким був присвячений наш попередній захід. "Приз глядацьких симпатій" отримала Лігай Вероніка. 
Бібліотекарі побажали малюкам веселих канікул та хорошого літнього читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар