вівторок, 5 травня 2015 р.

Конкурс з профорієнтації «Квиток у майбутнє».


30 квітня 2015 року в бібліотеці - філії №2 пройшов конкурс з профорієнтації «Квиток у майбутнє». В конкурсі брали участь учні 11 класів СЗШ №20 та СЗШ №42.
Завідуюча бібліотекою Стовба Н. А. розповіла всім присутнім про нові професії на ринку праці та про важливість для людини правильного вибору своєї майбутньої професії.


Провідний бібліотекар філіалу №2 Фещенко Н. І. ознайомила присутніх з особливостями освітнього процесу в Україні та за її межами.



А потім були виступи самих учнів. Кожен з них розповів про свою майбутню професію та чому вибрав саме той учбовий заклад, до якого планує вступити. Учні СЗШ №20 Орел Віолета 


та Демих Елеонора представили професії психолога та еколога, 


а учениця СЗШ №42 Булгак Тамара розповіла про свою мрію стати в майбутньому вчителем.


В заході прийняли участь поважні гості – начальник Баглійського міжрайонного відділу кримінально- виконавчої інспекції Пустова О. М., інспектор – Біленко О.О., які розповіли про учбові заклади, які готують спеціалістів для державної кримінально – виконавчої системи.


 Тепло огортає душу, коли слухаєш молодих людей, які пов’язують своє майбутнє з Україною та планують розвивати її економіку, науку, освіту, вносити свій вклад в покращення життя на своїй Батьківщині.

Немає коментарів:

Дописати коментар