суботу, 6 квітня 2013 р.

На свято книги у бібліотеці зібралися дітлахи та їх батьки.

Книги мають особливу чарівність, вони розмовляють з нами ,дають нам добру пораду , змогу помріяти. Традиційно у дні шкільних весняних канікул стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання в бібліотеці - філії №3 під гаслом "«Добрий день, книжковий тиждень ". Серед його завдань – заохочення дітей до систематичного читання, популяризація найкращих надбань української та світової літератури. 


Бібліотекар Могильова Л.Г. розповіла про історію виникнення Тиждня Дитячої Книги, який бере свій початок ще з далекого 1943 року, коли дитячий письменник Лев Каcсіль запропонував провести це свято.
Для дошкільнят та учнів молодших класів була презентована книжкова виставка «Ці книжки читає вся дітвора», на якій були представлені книжечки серії «Промінець» та «Веселка». А для дітей середнього шкільного віку - хіт - парад книжок «Твій компас в світі цікавого». 
Діти з цікавістю знайомилися з книжками українських та зарубіжних письменників, а такожприймали участь в огляді - мандрівці «Книжкова країна». Мета якого - знайомство з книгою, подорож до захоплюючого світу дитячої літератури, залучення до бібліотеки нових читачів. А також діти із задоволенням прийняли участь у конкурсі «Впізнай героїв казок».


Немає коментарів:

Дописати коментар