середу, 24 квітня 2013 р.

Стежинами улюблених казок.


Ка́зка — це вид художньої прози, що походить від народних переказів, порівняно коротка розповідь про фантастичні події та персонажі, такі, як феї, гноми, велетні тощо. В основі казки — захоплива розповідь про вигадані події і явища, які сприймаються і переживаються як реальні. Казки відомі з найдавніших часів у всіх народів світу. Казки є улюбленим видом літератури для всіх дітей.
 В гості до бібліотеки -філіалу №5 знову завітала малеча з дитячого санаторію. Цього разу діти прийняли участь у конкурсі-змаганні маленьких книголюбів «Стежинами улюблених казок».
Вікторина, яка входила до програми заходу, проходила не зовсім звичайно. Відповіді на запитання бібліотекаря діти шукали по всій бібліотеці, тому що сама відповідь могла бути у вигляді іграшки або малюнка з книги.
Діти бігали один поперед одного, щоб встигнути першим знайти відповідь.
2013 рік оголошено роком дитячої творчості. Тому конкурс малюнків на кращого казкового героя, який запропонувала дітям провідний бібліотекар Какуша Г.Б. став до речі. Творча атмосфера панувала в бібліотеці протягом всього часу, поки діти намагалися відтворити на папері свої фантазії. Вони заглядали один до одного в альбоми, хвалили або критикували побачене.









Дуже зацікавила наших гостей книжкова вітрина «Скарбниця казок», яку оформила завідуюча Задорожня Ю.В. Діти уважно роздивлялися нові яскраві книжки, а класний керівник Несвєт Юлія Геннадіївна взяла декілька книжок, щоб почитати нові казки своїм вихованцям.
Наприкінці заходу малюки подивилися мультфільми за улюбленими казками «Мешок яблок» та «Гадкий утенок».

Немає коментарів:

Дописати коментар