четвер, 4 квітня 2013 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Найкращий читач України – 2013» триває.

2 квітня, в Міжнародний день дитячої книги, найкращі читачі з усіх міст області, які стали переможцями міського етапу, зібралися на обласний III етап конкурсу. Боротьба за звання кращого читача України відбувалася на базі Обласної бібліотеки для дітей м. Дніпропетровська. Всього 53 читача приймали участь у III етапі .
  
Від нашого міста на конкурс поїхали:Озерний Данил (учень 6 класу колегіуму № 16) читач Центральної бібліоте ки для дітей; Бойко Володимир (учень 7 класу СЗШ № 29) читач бібліотеки – філіалу № 5.

 Програма конкурсу була розписана з 10-00 до 14-00. Шарабура Ольга Іванівна, директор обласної бібліотеки для дітей , представила журі та оголосила початок конкурсу..

Діти заповнювали анкети, приймали участь у літературній вікторині по результатам якої були відібрані кращі з кращих – четверо шестикласників та четверо семикласників.
Бойко Володимир увійшов у полуфінал змагання

Тепер боротьба стала більш напруженою. Треба було вибрати білет і без підготовки відповідати на поставлене запитання. Володя з честю відповідав і на додаткові питання журі. Але переможців повинно бути тільки два – один шестикласник і один семикласник. По висновкам журі ними стали семикласниця з м. Орджонікідзе та шестикласник з села Семенівка Криничанського району.
Бойко Володимир та Озерний Данил отримали Грамоти та книги у подарунок.
Ми вдячні нашим читачам, їх батькам, бібліотекарям, які готували і підтримували дітей за участь і перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар