понеділок, 27 лютого 2017 р.

День зимового іменинника.

Святкувати день народження дитини можно будь-де.Зараз модно робити вечірки в різних стилях - піратські,лицарські,гламурні...А ви пробували провести день народження в дитячій бібліотеці? Ми спробували...Отримали замовлення на весну...
  А сьогодні,27 лютого, в предостанній день зими в Центральній бібліотеці для дітей пройшов день зимового іменинника для учнів 1в класу колегіуму №16.
 День народження дитини називають іменини
І тому не дивина,що дають їм імена.
Кіра,Ваня,Саша,Даша і Наташа радо кличуть в гості нас
святкувати іменини в цей зимовий час.


Мами написали зворушливі слова про своїх дітей, а однокласники вгадували іменинників за описом.І їм це легко вдалося,хоча вони й не знали,що Ваня вже три роки ходить на гімнастику і з першої спроби йому вдалося стати на ковзани.Даша дуже любить коней і мріє мати конеферму,Кіра -гарний друг, а Сашко прекрасний брат.
  Всі зимові іменинники мають дуже сильні імена.Кіра і Даша походять від чоловічих імен і означають "пані,володарка" і "влада,багатство".Олександр з грецької перекладається,як захисник людей, а Ваня - дар богів.
  Дітей прийшли привітати з днем народження П'ятачок і зайчик Кося Вухань.Звірята так хотіли подарувати дітям подарунки,але підступний Вовчисько змінив всі їхні плани.


Довелося дітям самим відшукувати свої подарунки серед бібліотечних книг - в скриньці  з казками Шарля Перро,у куточку для принцес,за спиною Карлсона, серед іграшок і в плетінні "бібліотечної" бабусі.




  Гості також не сумували - з зав'язаними очима на швидкість збирали іграшки в торбинку,згадували "іменинний" етикет. Гра "Дружна сімейка" довела,що команда іменинників була фартовішою і швидко зібрала до купи всю "котячу" сімейку.


Під пісню "Малинове варення" танцювали і співали, а ще отримали солодощі від люблячих матусь.Час сплив дуже швидко і непомітно, а це хороший знак - нікому не було сумно!



До зустрічі в травні, весняні іменинники!

Немає коментарів:

Дописати коментар