вівторок, 14 лютого 2017 р.

Сердечні дарунки святого Валентина.

Два дні поспіль напередодні дня Святого Валентина у бібліотеці-філії № 5 для наших читачів та дітей, які тимчасово знаходяться на профілактичному лікуванні в дитячому протитуберкульозному санаторії проводився майстер-клас з виготовлення "валентинок"Мета цього заняття була така – зробити якнайбільше незвичайну листівку. Тому серед матеріалів для роботи були не тільки кольоровий папір, картон та олівці, але й вязальні нитки, стрічки та накладні очі для поробок та іграшок.


Як виявилося, діти з нетерпінням чекали нашого майстер-класу, тому із жвавістю та завзяттям приступили до роботи.


Бібліотекари Какуша Г. та Крамаренко Г. запропоновували дітям різні можливі варіанти, як зробити "валентинку". Проте запропоновані види роботи не були покликані втримати фантазію дітлахів в якихось конкретних межах, діти прикрашали свої "валентинки" кожен по-своєму, тому в кожної дитини листівка вийшла унікальна.

Діти зосереджено працювали, кожний хотів, щоб його листівка виявилася найгарнішою. Але це й не дивно, бо у день Святого Валентина листівки даруються найдорожчим людям. І жодна "валентинка", виконана копітким трудом, ретельно та з любовю, просто не може бути не гарною!


Немає коментарів:

Дописати коментар