пʼятницю, 9 жовтня 2015 р.

Тепла бесіда за чашкою гарячого чаю.

На жовтневе засідання клубу "Позитив +" зібралися широким колом: повернулася "мандрівниця" з дальніх поїздок, прийшла познайомитись нова учасниця клубу. Не кожного разу вдається зібратися повним складом, тому було особливо весело і гамірно. Ольга Андріївна відзвітувала про роботу виконану літом, продемонструвала свою нову вишивку.


Алла Афанасіївна в очікуванні довгих осінніх вечорів вирішила освоїти цей непростий вид рукоділля,тому просила Ольгу Андріївну допомогти їй у цій справі.
Діна Андріївна нагадала присутнім, що жовтень крім іншого, ще й відкриває театральний сезон. І на диво серед учасниць виявилося чимало завзятих театралок. Говорили про улюблені спектаклі міського театру які вдалося побачити минулого сезону . Валентина Генадіївна розповіла присутнім про історію нашого театру. Алла Афанасіївна, з великою вдячністю до працівників сцени ,розповіла про свої враження від спектаклів, які зрідка їй, пенсіонерці,вдається відвідати. 



А Діна Андріївна навіть принесла фото і театральні програмки зі спектаклів столичних театрів, які свого часу вона мала змогу побачити. І розповіла історію про те, як її начальник був дуже здивований тим ,що його підлегла ,як більшість радянських громадян, не бігає по столичних крамницях , а відвідує виставки і театри. А потрапивши до театру оперети несподівано відкрив для себе величезну насолоду від цього виду мистецтва. З тих пір вона доволі часто зустрічає свого колишнього начальника з дружиною на музичних спектаклях нашого театру.


Ми зробили собі замітку , що було б дуже добре разом відвідати якусь театральну постанову.
А книжкова виставка "Осінь-пора гарячого чаю і гарних книжок" створила потрібний настрій під час засідання.


1 коментар: