середу, 21 жовтня 2015 р.

Запорізька книжкова толока очима дніпродзержинських бібліотекарів.

16 жовтня заступник директора по роботі з дітьми Дорофеєва Т. і завідувач відділом комплектування Чуфещук Н. відвідали Запорізьку книжкову толоку, яка проходила  в Козак-палаці.



В сучасному виставковому комлексі були представлені різні видавництва України, як відомі нам, так і ті, про які ми дізналися вперше.Видавництво Старого Лева і видавництво з Чернівців були з заходу України, дніпропетровські і запорізькі видавництва презентували продукцію місцевих авторів і краєзнавчу літературу.











Вражало різноманіття тем представленої літератури - дитяча, для вчителів і вихователів, для науковців і студентів, духовна література, карти і,звичайно,художня література - і все це українською мовою!
     Автограф- сессії влаштували в цей день Лірник Сашко і Антін Мухарський(він же Орест Лютий).


Придбали казки Лірника Сашка з автографом
    Біля локації Антіна Мухарського юрмилося багато молоді, які бажали отримати автограф, спільне фото і просто поспілкуватися.Антін вразив нас приємною і стильною зовнішністю, харизмою і доброзичливістю.



    Наталя Чуфещук отримала багато рекламної продукції і запрошення до співпраці з різними видавництвами.
   Витративши невеличку суму грошей на покупки, стомлені і задоволені повернулися додому.
   Запоріжжя завжди вражає мене своїм могутнім духом Дніпрогесу, дніпровських порогів і Хортиці і буде дуже добре, якщо і в книжковому просторі він займе таке ж величне місце.





Дякую тобі, Запоріжжя!

Немає коментарів:

Дописати коментар