середу, 21 жовтня 2015 р.

Бібліотека допоможе вам знайти роботу: тренінги з працевлаштування.

Бібліотека Дніпродзержинська взяла участь у новому проекті за підтримки USAID Ukraine, який адмініструватиме IREX Ukraine та Bibliomist. з проведення тренінгів з працевлаштування.
Бібліотека допоможе вам знайти роботу!


Центральна міська бібліотека ім. Т.Г.Шевченка  організувала тренінг з працевлаштування для безробітних і вимушено переміщених осіб. 

 
Бібліотека - учасник спільного проекту «Працевлаштування і розвиток трудових ресурсів в бібліотеках», який виконується в рамках Української ініціативи по підвищенню впевненості (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та адмініструється IREX / Україна в рамках програми «Бібліоміст».


Тренінг відкрила директор Дніпродзержинської ЦБС Тетяна Герасюта.


Вона представила тренерів: Христина Шовкопляс,бібліотекар обласної наукової бібліотеки міста Івано - Франківськ.

 
 методист Центральної бібліотеки  ім. Т.Г. Шевченка Лілія Шушура 


Тренінг складався  з двох модулів.1-й модуль проходив 20 та 21 жовтня  2015 р.«Принципи працевлаштування та ефективний пошук роботи».Модуль складається з двох частин тривалістю 4 години  кожен.
Після завершення цього блоку, учасники отримали  практичні знання і навички:- Підготувати власне резюме- Підготувати супровідні листи у відповідності з вакансією- Правильно підготувати  електронного листа для подачі документів- Грунтовно підготуватися до співбесіди. Знати, як подолати страх і комплекси,які  притаманні під час співбесіди- Уникнути помилок при пошуку роботи- Врахувати особливості працевлаштування ВПЛ.Учасники отримали роздатковий матеріал, який допоможе при самостійному пошуку роботи.
 Методи роботи тренінгу : міні-лекції, 


індивідуальна робота, робота в групах, 



рольові ігри, моделювання процесів.
Історією успіху в пошуку роботи поділився Віктор Рижих.

 Тренінг триває...

Немає коментарів:

Дописати коментар