неділю, 25 жовтня 2015 р.

Бібліотечні заходи до 72 річниці визволення міста Дніпродзержинська від німецько – фашистських загарбників.

21 жовтня 2015 року в бібліотеці – філії №2 відбулась  музично – патріотична година «Заради життя», присвячена 72 річниці визволення міста від німецько – фашистських загарбників. 


Всі присутні щиро вітали голову Баглійськой ради ветеранів Чабан В. П., ветерана війни, партизанку – підпільницю Волкову Н. Ф. та Карагодіну В. В., яка бачила війну дитячими очима. 


Запрошені на свято учні СЗШ №20 та №37 з інтересом слухали розповідь ветеранів і на згадку про зустріч подарували їм квіти та солодощі. Святковий настрій подарували всім учні ДМШ №3 Відро В., Крят В., Литошко О., Шоферовський Д., які виконали музичні твори на акордеоні та бандурі.


Завідуюча бібліотекою №2 Наталія Стовба розповіла про визволення міста,


 а провідний бібліотекар Наталія  Фещенко  підготувала перегляд літератури «Уклін – живим, загиблим – слава!».



В ці святкові дні до уваги всіх відвідувачів в бібліотеці були оформлені авторські виставки творчих робіт читачів бібліотеки та її друзів.
Сьогодні, як ніколи, для кожного з нас найважливішим є мир. Дорослі і діти розуміють, що без миру немає нормального життя. Бібліотека - філія№4, відзначаючи 25 жовтня як день визволення міста, разом зі школярами цього року говорили не лише про події минулі. А ще й акцентували увагу на тому, що будь яка війна це лихо , що несе руйнування і загибель великої кількості людей і тому важливо пам'ятати свою історію.


Другокласники НВК№13 уважно слухали розповідь бібліотекара, яка дає уявлення дітям про героїчне минуле нашого міста . В доступній формі, зрозумілою дітям мовою, розповісти про ті події допомагає книжка із серії "Пізнай і шануй свій край" Анатолія Худякова "За рідні береги".


Діти продемонстрували нам своє розуміння важливості подвигу своїх прадідів. Вишикувавшись у ланцюжок, вони відправили свій мессидж Всесвіту "НАМ ПОТРІБЕН МИР".


Немає коментарів:

Дописати коментар