пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

Круглий стіл "Об'єднання заради взаєморозуміння" пройшов у Центральній бібліотеці Дніпродзержинська.

23 жовтня у  юнацькому відділі Центральної  бібліотеки  ім. Тараса Шевченка пройшов  круглий стіл під назвою "Об'єднання заради взаєморозуміння".


Зустріч
організувала Дніпропетровська обласна молодіжна громадська організація "Молодіжні ініціативи крокують світом" (МІКС) за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та Уряду Японії.Метою круглого столу є об'єднання зусиль місцевої громади для проведення соціокультурних заходів у форматі "Позитивні вихідні" і зниження емоційного напруження між місцевими жителями і внутрішньо переміщеними особами.Учасники зустрічі  обмінялися прикладами щоденних реалій, поширили власні напрацювання серед колег і представили  інформацію про стан взаємодії з переселенцями в місцевих громадах.


Під час круглого столу обговорювались проблеми соціально-психологічної адаптації внутрішньо переміщених осіб і їх інтеграції в місцеве співтовариство, створення творчого і психологічно комфортного середовища для побудови взаєморозуміння. На заході   піднімалися питання створення нових соціальних зв'язків для переселенців, розвитку співробітництва з місцевими мешканцями і відновлення взаємної довіри між переселенцями і місцевою громадою.

Немає коментарів:

Дописати коментар