пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Розмаїттям кольоровим прикрашає осінь край.



Осінь! Яка чудова золота осінь з її різнокольоровим вбранням – яскравим забарвленням дерев. Цій чудовій порі року присвятили бібліотекарі філії №8 виставку-загадку «Таємниці золотої осені». На виставці представлені вірші і оповідання українських письменників про осінь: В. Сухомлинський «Восени пахне яблуками», М. Сингаївський «Осіння гра», Л. Суворова «Листопад», І. Блажкевич «Кленові листки» та ін. Відчути осінній настрій допоможуть журнали з осінніми віршиками - «Ангелятко», «Малятко», «Жирафа Рафа», з осінніми поробками – «Жасмін», з кросвордом «Осінні мотиви» - «Веселі картинки».


На літературний сніданок «Осіння казка кличе знов» ми запросили діточок з притулку. Зараз в притулку знаходиться 18 дітей, у кожного складна доля: неблагополучна сі  я або померлі батьки. За той час, що діти перебувають в притулку їм поновлюють документи, улаштовують в інтернати, вертають рідним батькам або знаходять нову сім'ю. Зустріч розпочали з розминки-розуминки «Що таке осінь?».




А потім із задоволенням переглянули лялькову виставу, яку підготував гурток «Веселка».
 

Діти подорожували в чарівному лісі разом з феєю Осінню і її синами Вереснем, Жовтнем і Листопадом. Активна розвага « Поєдинок силачів» викликала найголосніші емоції.


На закінчення свята гуртківці «Веселки» пригостили діточок смачними яблуками.



Задоволені, діти повертались в притулок. Хай свято не закінчується в душах цих дітей, а ми будемо намагатися їм в цьому допомагати.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар