четвер, 22 жовтня 2015 р.

З «Веселкою» завжди весело.


Сьогодні педагоги, батьки, бібліотекарі з тривогою говорять про те, що діти дедалі менше читають, що престиж читання знижується, а перевага віддається іншим дозвіллєвим заняттям — перегляду телепрограм, комп'ютерним іграм, прослуховуванню сучасної музики тощо. Щоб така тенденція не стала нормою життя підлітків в бібліотеці - філії № 8 працює літературний гурток «Веселка».
 Заняття в гуртку проводяться щотижня. Разом з керівником – бібліотекарем Веронікою  Паденко - гуртківці готують лялькові вистави, оговорюють книги, отримують інформацію про надходження нової літератури. Щомісячно гуртківці радують відвідувачів та й самих себе цікавими виставами, інсценівками, імпровізаціями.
21 жовтня заняття в гуртку були дуже насиченими. Традиційно заняття відкрили повідомленнями про письменників , які народились в цей день. Вероніка Паденко розповіла про російського казкаря, драматурга і поета Євгена Львовича Шварца.


Гуртківець Анастасія Ференц запропонувала друзям прочитати «Казку про втрачений час».


Завідуюча бібліотеки Тетяна Гончар розповіла дітям про українську дитячу письменницю Зірку Захаріївну Мензатюк .


Усі разом готували лялькову виставу «Осіння казка кличе знов».



На завершення зустрічі бібліотекарі привітали всіх присутніх з Всесвітнім днем яблук і пригостили яблучками зі своїх садочків.


Праця гуртка «Веселка» не тільки допомагає бібліотеці, а й дозволяє краще зрозуміти сучасних дітей, з ясувати їхні потреби.

Запрошуємо всіх бажаючих на заняття в «Веселці»!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар