пʼятницю, 30 червня 2017 р.

«Граємо в бібліотеку».

PROMOакцію під такою назвою провели працівники бібліотеки-філіалу № 5 у Лівобережному парку культури і відпочинку. Метою цього заходу було привернення уваги батьків до проблеми дитячого читання, заохочення дітей і залучення нових читачів до бібліотеки.


До цієї акції ми залучили дітей, які тимчасово знаходяться на профілактичному лікуванні у дитячому протитуберкульозному санаторії. Ці дівчатка виконували роль бібліотекарів та записували у формуляри наших нових маленьких читачів, гралися з ними і читали їм книжки.














А сама бібліотека розмістилася у дитячому наметі. Всередині діти могли переглянути різноманітні цікаві журнали й енциклопедії, а поряд – пограти у розважальні ігри. 



Всі батьки разом з дітьми, яких ми зустріли під час акції, отримали візитки з інформацією про дитячу бібліотеку на Харківській 67 і запрошення відвідати наш філіал.




Ідея намету-бібліотеки дуже сподобалася маленьким відвідувачам, вони із задоволенням переглядали дитячу літературу і не хотіли залишати цей затишний будиночок. 


Тому ми впевнені, що наші нові юні читачі обов’язково вмовлять батьків привести їх до справжньої бібліотеки. 


Немає коментарів:

Дописати коментар