четвер, 29 червня 2017 р.

Презентація книги кам'янської поетеси Олени Ляшенко пройшла в бібліотеці.

В юнацькому відділі Кам'янської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка відбулася презентація першої книжки молодої поетеси Олени Ляшенко "А сьогодні на ставочку".



Привітали Олену з цією подією директор Кам'янської ЦБС Тетяна Герасюта, 



колеги по роботі із СШ № 6, рідні, друзі та знайомі. Серед присутніх було чимало дітлахів. Вони й стали першими слухателями  нової книги.
і словами подяки поетеса звернулася до всіх, хто допомагав їй зробити і видати книжку. "Я дуже вдячна міському голові Андрію Леонідовичу Білоусову. Без його підтримки і допомоги шлях цієї книжки був би довшим, і можливо складнішим", - сказала Олена Ляшенко.
Присутні в залі почули у виконанні авторки віршики "Роздайся, море!","Куди біжить час?", "Як жук закохався" з тільки що надрукованої в київському видавництві "Вадим Карпенко" книги, від якої ще пахло типографською фарбою.
Аплодисментами діти і дорослі зустріли вчительку образотворчого мистецтва СШ № 6 Ольгу Домашеву, яка створила малюнки для книжки.


Атмосферу свята створили  колега по роботі Наталія Шкапко, яка виконала декілька пісень,


а Вероніка і Женя, учні СШ №6, зіграли міні-виставу "Як жук закохався".


Прийшли привітати Олену з дебютом на письменницькій ниві член Національної спілки письменників України, відома письменниця Марія Дружко і поетеса Катерина Кравченко  та запропонувала дітям проекзаменувати Олену Ляшенко.



Після своїх вражень від почутих віршів, вони поставили авторці найвищу оцінку, 12 балів, та попросили її писати нові книжки.



Незабаром світ побачить видання нової збірки віршів для маленьких школярів - розповіла Олена Ляшенко. "Друга книжка буде не про ставочок, а про ліс. Її робоча назва "Радіо-лісовичок FM представляє", - сказала вона.

В.Куленко

Немає коментарів:

Дописати коментар