четвер, 15 червня 2017 р.

Канікули з бібліорюкзачком.

Літо для кожної дитини – це час відпочинку і канікул. Бібліотекарі дитячої філії №8 м. Ка’янського вважають, що літо – це безліч вільного часу, частину якого можна присвятити новим відкриттям, які  дарує тільки Книга!
Щоб поєднати приємний відпочинок з корисним читанням , полегшити вибір юних користувачів та їх батьків в бібліотеці відкито куточок «Канікули з бібліо-рюкзачком».

Дитяча бібліотека широко рекламує книгу, читання і бібліотеку серед дитячого населення Соцмістечка, проводячі різноманітні акції, щоб піддержати прагнення дітей до читання, розвитку, пізнанню.
В літньому таборі «Сонечко» ,  у віддаленому районі міста БАМі, відбулась акція по просуванню книги, читання і бібліотеки «Чарівний рюкзачок». Завідуюча бібліотеки Тетяна Гончар познайомила дітей з  серією книг «Енциклопедія для малюків», в якій зібрана найцікавіша інформація з різних галузей науки.

Діти із задоволенням переглянули дитячі журнали: «Малятко», «Пізнайко», «Смайлик», «Крилаті», «Карамельки»,  «В гостях у казки», «Маленький розумник», «Чарівна принцеса». 
На згадку про зустріч усі бажаючі отримали яскраві закладинки для книг і  запрошення в бібліотеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар