понеділок, 3 липня 2017 р.

Краєзнавча екскурсія Кам’янським англійською мовою.

У вихідні, бібліотека приготувала сюрприз знавцям англійської: крім регулярно діючих клубів іноземних мов: англійської та французької, минулої суботи відбулася екскурсія найромантичнішим куточком нашого міста – Верхньою колонією, розбудова якої почалася ще у XIX сторіччі поряд з заводом, і зовсім не схожа на промзону, а скоріше на сповнену європейського шарму оазу минулих віків.

Разом з англомовним гідом , бібліографом Центральної міської бібліотеки Марією Мазніченко,відвідувачі екскурсії дізналися, яка сцена у місті трималася на пляшках від шампанського і як про неї відгукнувся Шаляпін, які сім чудес залишилися на згадку про талановитих підприємців нашого міста, які фрукти постачали з саду директора заводу до імператорського столу і як, попри заборони та стіну на межі жіночої та чоловічої гімназій, молодь того часу домовлялася про побачення.
Натхненні вдалою зустріччю, мандрівники домовились зустрітися ще. Цього разу англійською буде звучати багата, цікава та екстравагантна історія Гімназичного проспекту. 

Запрошуємо приєднатися до нас усіх бажаючих. До нових відкриттів!

Немає коментарів:

Дописати коментар