понеділок, 26 червня 2017 р.

Учасники проекту "Твоя країна" завітали до бібліотеки.

До Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка завітали члени Фундації Регіональних Ініціатив (ФРІ). Вони учасники проекту "Твоя країна".
Всеукраїнський рух «Твоя країна» — відкритий некомерційний мережевий рух, який діє з 2013 року. Започаткований ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив». Це поїздки до обраного учасником у найрізноманітніші точки України на кілька днів (від трьох до п’яти). Візит має насичену програму, до якої входять квести й екскурсії, тімбілдинг, лекції та тренінги, зустрічі з відомими постатями, відвідування музеїв, театрів, бібліотек та інших визначних місць. «Твоя країна» не є одно- (чи кілька-) разовим проектом, це рух, до якого може долучитися будь-хто охочий показати своє місто, село чи край.
Учасниками проекту є українська молодь, зацікавлена в отриманні нових знань та корисного досвіду, розширенні свого кругозору та кола знайомих. Центральні цінності проекту описуються словами «довіра», «всеукраїнськість», «любов до людей». Головні завдання проекту — сприяння розвитку в молодих людей лідерських навичок, стимулювання робити щось значуще й суспільно корисне, активність та небайдужість — гарантують у подальшому розвиток нації та побудову сильної та процвітаючої держави.
Молодь подорожує Україною і вже не вперше  приходить до бібліотеки.
Цього разу для них був організований майстер - клас з виготовлення ляльок - мотанок. Майстер - клас провела Валентина Кагал. Вона розповіла про історію та традиції народного ремесла.



Гості ознайомилися з виставкою робіт Валентини Василівни.




Після закінчення майстер - класу присутні взяли участь у пішохідній екскурсії "Містичний трикутник міста Кам'янського". Її провела бібліотекар читального залу Алла Гузовська.




Учасники проекту "Твоя країна" залишилися задоволені майстер - класом і екскурсією.

Немає коментарів:

Дописати коментар