пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Яскравий дивовижний світ книг Галини ЩербаковоЇ ( до 85 річчя від дня народження авторки).

Своє довге письменницьке життя Галина Щербакова збирала колекцію людських доль, вчинків , помилок. Вона зверталася до історій життя людей різного віку і достатку. Головна тема її книжок -всеохоплююче поняття любові. Як би люди не вмовляли себе, що шукають слави і популярності, грошей і визнання, всі прагнуть її, любові. Ті, що знаходять, намагаються втримати, хто втрачає, шукає знову. Проводячи своїх героїв через вогонь, воду і мідні труби , авторка в кожного вселяє надією , що кожен дождеться свого щастя.



Учасниці клубу  «Позитив+» при бібліотеці - філії №4,  маючи величезний власний досвід життя, цінують його величну буденність, з його дріб’язковими  пристрастями,турботами,надіями .  Книги Галини Щербакової  суголосні з життєвим досвідом жінок. Про авторку , її книги та  мінливість людської долі  говорили на засіданні .



Людина слабка і беззахисна у світі. Доля грає нею, як потік – випадковою тріскою.  І в цій круговерті добра мудра книжка допомагає віднайти той промінь надії, що змусить боротися за власне спасіння і щастя. Саме за це ми любимо героїв книжок Галини Щербакової.
Учасниці клубу понесли додому твори письменниці.


Немає коментарів:

Дописати коментар