четвер, 22 травня 2014 р.

"В душі бринить струна єдина - родина, книга і дитина"

Щоб зміцнити атмосферу взаємодопомоги, тепла, турботи, щоб розкрити цінність сімейного читання у родинному колі у бібліотеці-філії №9 був проведений день сім'ї.
До бібліотеки завітали родини Яковенків, Шуракових, Оленюків, Чечетів та інших. У цих сім'ях ніколи не згасає родинне тепло, ростуть чудові талановиті діти, які всі полюбляють книгу.
Про книжки, які читали у дитинстві, розповіла матуся Яковенко Олена Вікторівна. У неї двоє синів - 15-ти та 1-го року, які люблять читати.
маленькі читачі приготували пиріг для дорослих - декламували вивчені напам'ять вірші про родину, маму, дружбу. Бібліотекар Чуйкова Лариса Іванівна провела огляд книжкової виставки "Спочатку була книга".


У цікавій літературній подорожі "Сторінками улюблених книг"  прийняли гостей, як діти. так і дорослі. Переможці отримали солодощі. Впродовж свята звучали пісні, присвячені родині, Україні.
Ми дуже раді, що талановиті сім'ї подарували нам книжки, поділились своїми досягненнями. Ми відчули, що в цих сім'ях панує любов і злагода, мир і доброта, любов до читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар