пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Тиждень дитячого читання в Центральній бібліотеці для дітей

Тиждень дитячого читання ЦДБ відкрила скайп-конференцією читачів з автором дитячих книг, нашою землячкою Ілоною Волинською,яка написала "Ірку Хортицю"в співавторстві з К.Кащеєвим.
Бібліотекарі продовжили традицію проведення Тижня дитячого читання на весняних  канікулах.Приємно було те,що до нас завітали учні шкіл №5,7 і 35, які не часто відвідують нашу бібліотеку.
 Для молодших школярів СЗШ №5 25 березня провели ігрову програму "Перехрестя веселих забав". На "Вулиці розумників" діти відповідали на питання казкової  вікторини,в "Провулку загадковому" відгадували загадки, на "Майдані пустунів" грали в рухливі ігри, а на "Узвозі кмітливих" розв'язували детективні таємниці.
















26 березня для учнів 7 класів Табакова І.М. провела годину цікавих повідомлень "Таємниці та секрети відкриттів", з яких діти дізналися про винаходи речей,з якими їм доводиться мати справу щодня - гроші,морозиво,столові прилади.
28 березня для шостикласників СЗШ № 35 читали оповідання сучасних українських письменників."День маленьких історій" познайомив учнів з такими іменами як Марина та Сергій Дяченки,Марина Павленко,Наталя Сайко,Валентин Бердт,Степан Процюк.


 













Всі відвідувачі бібліотеки з цікавістю розглядали виставку малюнків "Творчість наших читачів".


Тиждень дитячого читання залишив приємні спогади у бібліотекарів і читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар