неділю, 13 січня 2019 р.

"Бібліознайки" Кам'янського святкують день народження

Зима багата святами. А в дитячій  бібліотеці на Калнишевського,1-а їх ще більше.  12 січня у клуба "Бібліознайки" - день народження. Йому виповнилося 3 роки. З цієї приємної новини розпочався новий рік життя нашого клубу. В гості до малюків завітала "ялинка", яка розповіла цікаві різдвяні історії. А діти своїми ручками створили чудові прикраси - зірочки, пограли в активні ігри, подивились лялькову виставу і щасливі та задоволені пішли на прогулянку.Провели час весело, пізнавально і захоплююче.









Довідка:

У 2016 році у центральній бібліотеці для дітей, що на майдані Калнишевського,1-а м.Кам'янське відкрився клуб дошкільників «Бібліознайки». Бібліотекарі запропонували півтори години цікавого і корисного дозвілля для дитини у компанії таких самих маленьких розумників. Для занять потрібно мати з собою кольорові олівці, ножиці, сухий клей, альбом для малювання, кольоровий папір.

Бібліотекарі два рази на місяць готують дітям приємне спілкування з книгою, ляльками, цікавими іграми, творчими завданнями. Під час занять діти вчаться висловлювати свої думки і почуття, обговорюють вчинки героїв та казкові події.

Сьогодні клуб "Бібліознайки" відвідує 15 дошкільнят 5-6 років.Клуб має девіз "Читай і зростай!" і символ - маленьку трудівницю бджілку Жужу, яка присутня на всіх засіданнях. Бібліотекарі використовують інтерактивні форми роботи, ляльки, іграшки, різні книги за темою основної книги. Обов’язковим елементом занять є рухливі ігри, пов’язані тематично з книгою цього дня.

За 15 занять протягом року клуб відвідали 127 рази 36 дітей
.

Інформацію підготували Тетяна Дорофеєва та Інна Табакова

Немає коментарів:

Дописати коментар