суботу, 12 січня 2019 р.

Канікули в бібліотеці-філії№4

В тому, що на найпохмуріший,  найхолодніший період року припадає найбільше веселих свят, криється мудрість наших предків.

Свята - прекрасна нагода зустрітися з рідними і друзями, побажати один одному найкращого, та закликати у свій дім радість, щастя, достаток.

Бібліотекарі та читачі бібліотеки-філії №4 Кам'янського не відступають від традицій. На канікули для дітей  підготували книжкову виставку «За що ми любимо зиму», майстер-класи:«Символ року» і «Різдвяний сувенір». Провела їх учасниця клубу "Позитив+" майстриня Алла Опанасівна Вовченко. Вона принесла в дарунок ялинку-танцівницю, яка дуже сподобалась дітям. 



Разом з учнями 2-а класу здійснили літературний вояж: із торбинки веселих історій знайомили дітей з оповіданням Лінинської С. «Пан сирник і різдвяний пампушок». Учні 3-а змагалися в конкурсі на кращу колядку і щедрівку та знайомилися зі звичаями «Ой, смачна у нас кутя!». Нічого особливого, та наші юні друзі вважають ритуальною різдвяно-новорічною стравою салат олів’є, тому традиції святвечора для них виявились несподівано цікавими.

 
   

В клубі «Позитив+» в ці зимові дні життя вирувало. Підсумовували рік що минув, та привітали з приходом нового піснями, жартами, веселими конкурсами.
А на різдвяне засідання до нас завітали колядники. Хор «Українська мрія» на чолі з його керівницею Танасійчук В.В. та сім’я Гордієнків. Колядували, щиро бажаючи добра присутнім і всій нашій землі. Ціла концертна програма зворушила і викликала захоплення у присутніх.



Учасниці хору подарували цілу низку прекрасного співу. І  cеред учасниць клубу є любителі співу, тому відомі пісні співали разом з гостями, і щиро дякували за подаровану насолоду.

Немає коментарів:

Дописати коментар