вівторок, 5 січня 2016 р.

Різдвяний вінок: майстер - клас у бібліотеці.



Ще не так давно українці вважали різдвяний вінок елементом західної культури, далекий нам, але поступово все міняється й те, що ми раніше бачили тільки в іноземних фільмах, зараз починає проникати й у наше життя. Виготовити подібний різдвяний вінок своїми руками для того, щоб наповнити свій будинок атмосферою свята, зможе кожний.
Купувати пластиковий вінок, зроблений у Китаї, абсолютно неприйнятно, адже він повинен дарувати особливий настрій і тому сам повинен бути наповнений любов’ю і святом.
Ідея створити вінок власноруч на засіданнях клубу "Позитив+" у бібліотеці - філії №4 належить нашій майстрині Аллі Афанасіївні. Вона запропонувала незатратний варіант створення оригінальної речі. Що використовували збережемо в таємниці. Протягом кількох засідань кожен ,фантазуючи ,створював свій вінок.



 І ось, нарешті , у кожного в руках результат творчості. Всі задоволені. Ті з учасниць клубу, хто приєднався до нас недавно ,ще втілюють свої фантазії. Часу для цього достатньо. Як зауважила завбачлива Алла Афанасіївна - готуватися до свят краще заздалегідь.


Один з вінків прикрасив передноворічну виставку в бібліотеці. Нехай милує око наших відвідувачів.


Немає коментарів:

Дописати коментар