четвер, 2 квітня 2015 р.

Жменька сміху - всім на втіху.

1 квітня, у бібліотеці-філії  №9 відбулась засідання клубу «За покликом душі» -  «Жменька сміху – всім на втіху!»
Спершу, завідуюча філіалом,  Голікова Людмила Григорівна, розповіла історію виникнення Дня сміху і традиційні способи його святкування. Виявилось, що в одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших - Днем дурня. Принаймні, так вважають в Англії і США, а в Шотландії - «Днем зозулі». В Україні ж це «День сміху». Правда, не дарма стверджує народ: коли на носі квітень, нікому не вір!


Далі бібліотекар Мутовкіна Світлана Олександрівна в «Калейдоскопі цікавих повідомлень» розповіла про найвідоміші та найдотепніші жарти  в світі. Ці жарти, які до речі, стались із багатьма відомими особистостями, змусили членів клубу ще довго сміятись.


Наступною, з оглядом літератури  «Я – веселий добрий сміх, мене вистачить на всіх!» виступила  бібліотекар Гнояна Тетяна Олександрівна. Також вона зачитала членам клубу кілька гуморесок відомих авторів.


А потім до клубу завітала тьотя Роза із самої Одеси. Її роль виконала неперевершена бібліотекар Чуйкова Лариса Іванівна. Вона розкрила всім кумедний жіночий секрет і розважила піснею.


Відвідувачі також не пасли задніх і заздалегідь приготувались до свята.  У гумористичному дефіле були зачитані веселі усмішки Остапа Вишні, кумедні анекдоти, вірші та розповідалось безліч веселих історій із життя. День сміху вдало був закріплений смачним чаєм та ласощами.


Немає коментарів:

Дописати коментар