понеділок, 8 грудня 2014 р.

Виготовляємо новорічні подарунки для бійців АТО.

Дніпродзержинські бібліотекарі закликають усіх небайдужих  привітати українських солдат з новорічними святами і передати захисникам  посилки з подарунками.

"Наближається свято Святого Миколая, Новий Рік, за ним Різдво. Потрібно якось підтримати хлопців, які знаходяться на передовій, далеко від рідних і домашнього вогнища. Саме тому нам і спало на думку організувати акцію під назвою"Новорічний подарунок воїнам АТО" – розповіла директор ЦБС Тетяна Герасюта.
Мета акції зібрати посилки-подарунки для солдатів і передати їх потім в зону АТО. "В коробку можна покласти, наприклад, різні солодощі,засоби гігієни, щось із теплих речей – шапки, рукавиці, теплі шкарпетки. Одним словом – все, що душі буде завгодно, головне – від чистого серця.А ще покласти в посилку виготовлену власноруч новорічну листівку, іграшку і обов'язково підписати її зі словами вдячності і підтримки воїнам АТО. Подарунки, з любов'ю створені дитячими руками, будуть  оберегом для наших земляків , допоможуть їм перенести всі труднощі та перемогти задля майбутнього України.
Патріотична акція "Новорічний подарунок воїнам АТО" розпочалася в бібліотеках міста.
В понеділок в Центральній міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка для студентів медичного училища проходив майстер – клас з  виготовлення сувенірів воїнам АТО.  






























Немає коментарів:

Дописати коментар