суботу, 27 грудня 2014 р.

За гарним настроєм в бібліотеку!

Третя зустріч відбулася в клубі "Позитив +"напередодні новорічних свят. Після багатьох похмурих і туманних днів природа зробила людям приємний подарунок - сонячний день. Що і надихнуло наших учасниць на випікання пирогів з яблуками . Марина Іванівна  прийшла з фірмовим пирогом з корицею. 


Ольга Андріївна  з'явилася з запашною шарлоткою .


Валентина Генадіївна, яка прийшла вперше, запропонувала цілу низку новорічних конкурсів і розваг , в яких охоче взяли участь всі учасники клубу.  Розваги створили гарний настрій , дозволили відволіктися від тяжких думок і проблем.Виявляється, що літні люди потребують того, що і діти не менше .А чи отримують? 


Після шумних веселощів за чашкою гарячого чаю бесіда плавно перетекла до літератури . Ольга Андріїна зараз перечитує твори Л. Толстого і знаходиться під враженням від творчості письменника.Вона дуже емоційно , з своєрідним народним гумором ,  неординарно поділилася своїм  сприйняттям перепетій сюжету роману "Війна і мир". Що змусило всіх присутніх згадати свої враження від великого твору і викликало жваву дискусію. Від прози перейшли до  улюблених поезій .Бажаючі продекламували вірші О. Пушкіна , С. Єсеніна ,  Р.Рождественського та інших. Мета була досягнена: гарний настрій створено.


 До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар