середу, 3 грудня 2014 р.

Тиждень доброти.



Щороку в бібліотеках проходить Тиждень доброти . В рамках цієї події відбулися дві зустрічі в бібліотеці-філії№4 . На урок доброти прийшли учні 4б класу НВК№13 .



Разом з'ясовували , що для кожного означає слово доброта . Зверталися і до словників, пригадали прислів'я, художні твори,які вчать доброзичливому ставленню до оточуючих.. Ознайомилися з книжками з виставки , підготовленої до цієї зустрічі. Подивилися зворушливий мультфільм "Просто так", згадали власні добрі вчинки .

Голина спілкування "Вони можуть більше ніж здається" була присвячена Міжнародному дню інвалідів. 



Учні 5б класу НВК№13 прослухали оповідання В.Сухомлинського : "Суниці для Наталі", "Конвалії", "Як Сергійко навчився жаліти".


Разом з дітьми зробили висновки , що поряд з нами живуть люди, які потребують нашої  допомоги. Серед людей з особливими потребами є багато тих, хто змогли реалізуватися в житті і ,навіть, досягти успіхів. Ми , ті ,хто вважає себе здоровими , можемо повчитися у них стійкості , наполегливості, життєлюбності. Переглянули відео сюжети,головна  думка яких - перемогти себе. Говорили про відповідальне ставлення до власного здоров'я і до здоров’я оточуючих. Адже дехто втрачає здоров'я внаслідок власного недбальства, а ще гірше - стає причиною біди інших людей.
Прагнення робити добро іншим - неоціненна людська якість. Без неї неможливо жити  і неможливе саме життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар