неділю, 9 березня 2014 р.

У вінок слави Кобзарю.

Центральна бібліотека для дітей в шевченківські дні працювала плідно і натхненно.За місяць до дня народження Тараса Шевченко бібліотекарі провели 13 масових заходів,які відвідало 342 учня  від 1 класу до 6. Серед цих заходів:
  • Віртуальна екскурсія"Імені Кобзаря"(Шевченківські місця Дніпродзержинська)
  • Віртуальний екскурс в минуле "Дитинство Тараса Шевченка"
  • Музична вітальня"Знать от бога і голос той, і ті слова"
  • Літературний ранок "Дитинство Шевченка" 
  • Огляд книг "У струнах серця - Шевченко"
Коли в читальному залі гості з СЗОШ №25, першокласникам колегіуму №16 затишно в кабінеті завідуючої бібліотеки
До ювілею великого поета українського народу було створено віртуальну виставку "Хвилини з Кобзарем", яку можна побачити на сайті Центральної бібліотеки імені Т.Г.Шевченко.
В ці святкові дні всім маленьким читачам бібліотекарі роздавали закладки "5 найкращих книг до ювілею Тараса Шевченка" та "5 цікавих фактів про Шевченка".
Під час ювілейних заходів бібліотекарі розповідали про дитинство поета, читали вірші Шевченка і слухали їх у виконанні дітей, знайомили з книгами про життя поета і його творами.

В музичній вітальні діти слухали пісні на слова Т.Шевченка у виконанні 300 кобзарів з усього світу, яких об'єднав Skype,сучасні інтерпретації рок-виконавців і, звичайно ж, почули дитячі голоси, що зворушують людські серця. 
На цьому заходи до ювілею Т.Г.Шевченка в нашій бібліотеці не закінчуються, в планах ще є  нові і цікаві теми про вшанування пам'яті великого поета.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар