середу, 14 листопада 2018 р.

Теплі книжки для затишних вечорів з малечею

Купа нагальних справ забирає надто багато часу… У такому шаленому темпі ми іноді забуваємо про те, як чудово вмоститися зручненько, кутаючись у плед і гортаючи щось надзвичайно цікаве.
Пропонуємо влаштувати затишний вечір з малечею. Нехай ця осінь буде найкнижковішою порою року!



Фарбований Лис» — одна з найвідоміших казок Івана Франка. Хвацький і самовпевнений Лис аж зі шкури пнеться, щоб вразити своїх товаришів нечуваною злодійською спритністю. Навіть утрапивши в страшну халепу, хитрому Лисові вдається обернути все на свою користь. Однак у безмежній самозакоханості він забув одну мудру приказку: «Неправдою світ пройдеш, а назад не вернешся»... Намалював казку улюблений ілюстратор української малечі Кость Лавро.
Зворушлива історія про літачка, з якого часто глузують великі літаки. Але одного дня, далеко в горах, саме він рятує маленького хлопчика. Книжка про те, що ніколи не можна втрачати надії…




Одинадцятирічна Полліанна приїжджає у маленьке містечко Белдінґсвілл до своєї тітки. Вона сповнена енергії та доброти. Звичні будні цього містечка перетворюються на неймовірну і позитивну гру для мешканців. Дівчинка вчить усіх своїх знайомих радіти з будь-якого приводу, бути щасливими кожної секунди. І хоч її тітка спочатку видається суворою, згодом вона починає любити Поліанну. Роман «Поліанна» буде до душі не лише дітям, а й дорослим, адже це зворушлива, оптимістична історія, яких нам так не вистачає у житті.



Перша книга найвідомішої трилогії фінської казкарки Туве Янссон. Дитяча історія про мумі-тролів та різних неймовірних істот, які живуть у Долині Мумі. Кожен читач відчує себе у казці та познайомиться із Мумі-тролем, його батьками, істотами, які мають риси як людей, так тварин. Хто такі мумі-тролі, як вони оселилися у Долині, як мандрували та знайшли друзів? Усе це ви дізнаєтесь із книги. Світ Мумі-тролів захоплює не лише дітей, а й дорослих. Авторські ілюстрації доповнюють атмосферу неповторної казки та пригод.



А правда ви вже скучили за невгамовною Ракетою на чотирьох лапах? Тож зустрічайте: ось вона, Стрілка, і ось троє її кумедних цуценяток, з якими нерозлучні друзі Тревор та Тіна збираються зустрічати найкраще у світі свято – Різдво. І ще вони мають намір допомогти відомому спортсменові бігати швидше та перемогти на Тваринячих іграх поганця Чарлі Смага і трьох його ельзаських вівчарок. Чи пощастить їм? Розгортайте книжку і читайте хутчіш.

https://book24.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар