понеділок, 3 вересня 2018 р.

Україна-це Європа:день знань у бібліотеці

Маючи гарній настрій і велике бажання маленькі кам'янчани вирушили на перший урок до бібліотеки.


Учні 7 класу СЗШ №7 (класовод Оксана Конобас) разом з бібліотекаркою бібліотеки на Шевченка Аллою Гузовською поринули в історію становлення нашого міста. Дізналися про європейські інвестиції у розвитку Кам'янського, познайомилися з виставкою "Кам'янчани, які збагатили культуру Європи":письменниками, художниками, скульпторами, фотографами, іконописцями, перекладачами тощо. Брали участь у краєзнавчому квесті. Відвідали локації "Бібліографство", "Перехрестя мрій та здійснення бажань", "Бібліотечний проспект".


Бібліотекарі бібліотеки-філії №3 запропонували учням 8-х класів СЗШ №9 для обговорення тему "Українці, які підкорили світ". Познайомилися з майстринєю унікальних витинанок з паперу Дар'єю Альошкіною, майстром пісочнної анімації Ксенією Симоновою тощо.


Першокласників колегіуму №16 у центральній бібліотеці для дітей зустрічали Боня і Кеша, які разом з учнями міркували про користь школи і знань.








Стомилися...Перше вересня для першокласників-це випробування


Учні 6 "б" класу колегіуму №16 разом з бібліотекаркою Інною Табаковою під час патріотичної години "Українці серед інших європейських націй" поглибили знання про культуру, історію, традиції європейців та українців, спробували критично аналізувати історичні факти, робити власні висновки.


Немає коментарів:

Дописати коментар