пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Історію свого міста треба знати і поважати. День 3-й

Як вплинули європейські інвестиції на розвиток Кам'янського.Як формувалося обличчя сучасного Кам'янського? Як працювали та відпочивали кам'янчани.Що  читали, які фільми дивилися, які концерти відвідували, чи займалися спортом. Все цікаво.Бібліотекарі бібліотеки на Шевченка зі студентами II курсу економічного коледжу Дніпровського державного технічного університету(викладачі Камальдінова Л. і Ткаченко Г.)  обговарювали роль європейськіх інвестицій у розвиток нашого міста на початку 20-х р. 20 ст. Згадували людей, які збагатили культуру Європи:митців, вчених, спортсменів. Відповіді шукали самі за допомогою книг, довідників,енціклопедій.







День закічився сюрпризом. До нас завітав читач, добрий друг і партнер нашої бібліотеки Віктор Заславський-засновник приватного музею  у Жовкві (Львівська область) Жовківська вежа.Він власноруч створює найцікавіші музейні експонати,частина яких у вигліді  козацької "Чайки" дісталася нам. Віктор взявся виготовити для нашої арт-галереї діараму Верхньої колонії.


Ось такі діарамки  час від часу виготовляє Віктор Заславський.


Приємно спостерігати за кам'янчанами біля наших книжкових виставок,фотовиставок,стендів.Непроста їсторія Кам'янського їх дуже дивує і водночас визиває почуття гордості і поваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар