понеділок, 16 травня 2016 р.

Читання - справа сімейна.


15 травня у Всесвітній день сім’ї в приміщенні Центральної дитячої бібліотеки великою книжковою родиною зібралися лідери сімейного читання  2016 року: родини Залевських, Балтакс, Смик, Любкіних, Лук’янішиних, Перекопських, Плахотник, Литвинських, Кирпиченко, Захорольських.





























 Теплу і дружню атмосферу в оточенні улюблених книжок створили дитячі бібліотекарі. Родини ділилися своїми успіхами, досвідом, читацькими уподобаннями, обговорювали проблеми виховання. На свято завітала «найчарівніша» і «найдосвідченіша» вихователька, гуру сімейної педагогіки міс Ендрю, роль якої  блискуче зіграла бібліотекар Інна Табакова. 


Міс Ендрю «дуже суворо» перевіряла знання літератури та англійського етикету. Впоралися  усі. Було весело, душевно і книжково…
Наприкінці учасники свята отримали вітальні листи від дніпродзержинського міського голови Андрія  Білоусова. Усі родини отримали сертифікати на придбання книжок, люб’язно надані спонсорами і нашими друзями благодійним фондом «Центр культури та мистецтв «Златоуст» та книжковим магазином «Книги «К».


Свято завершилося чаюванням за смачним сімейним  пирогом.

Немає коментарів:

Дописати коментар