неділю, 29 травня 2016 р.

Травневі зустрічі у бібліотечному клубі "Позитив+".

"Гумор, життєрадісність, дотепність"- саме такими словами можна охарактеризувати не лише творчість Катерини Вільмонт, але й настрій учасниць клубу "Позитив+" під час травневих зустрічей. Перше засідання було присвячене творчості улюбленої авторки. Її сучасна проза належить до дамського роману, який читати цікавіше, ніж звичайний роман. Твори К. Вільмонт наповнені не лише  гумором, але й іронією, а місцями навіть сатирою. Кожним своїм твором письменниця висміює сучасні і вічні слабкості. Основна тема її романів -  любов. Вона описує справжню божевільну закоханість, пристрасну любов, бажання, яке не знає меж і заборон.


 А на другому засіданні з ініціативи та під пильним наглядом нашої невичерпної Алли  Опанасівна опановували нову техніку виготовлення ляльок. 


Коли вона принесла показати товаришкам зразки своїх нових виробів, сміху і радості вистачило на всіх. Хіба можливо залишитись байдужим до цих кумедних створінь. 


Бібліотеці майстриня подарувала ляльку, яку назвала "Невже знову заміж", не закохатися в неї неможливо.


А процес виготовлення кумедних пупсів з синтапону і "пардон" старих панчіх приніс неабияку втіху учасницям клубу. Щоб досягти рівня Алли Опанасівна всім треба добряче попрацювати. Отже нові зустрічі обіцяють бути не менш цікавими.

Немає коментарів:

Дописати коментар