пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Бенефіс читача.

«Мое хобі – книга!». Під таким гаслом в дитячій бібліотеці-філії №8 пройшов бенефіс юної читачки, учениці 4-В класу СЗШ №20 Аріни Малої. Мета цього заходу – привернути увагу школярів до книги і читання через позитивний приклад однокласниці.


Свято почалось з розповіді завідувачки бібліотеки Тетяни Гончар про беніфіціанта. В бібліотеку Аріну привела вчителька Олена Ярославівна Ціпко ще в першому класі. І ось уже на протязі чотирьох років Арина найактивніша читачка нашої бібліотеки. Коло її читання різноманітне, але найулюбеніші – це веселі повісті про шкільне життя. Аріна презентувала свій читацький формуляр: рекомендувала друзям прочитати свої улюблені книги, розповіла про свої захоплення. Одним із захоплень дівчинки є написання невеличких оповідань, казок. Усім дуже сподобалась казка «Дракоша Лолі шукає друзів» , малюнки до якої дівчинці допомогли зробити однокласники Ганна Калачевська, Євгенія Бабакова, Ганна Рекрут і Аріна Лазар.


В бібліотеці була організована виставка книг які прочитала Аріна. Дівчинка розповіла про свою улюблену книгу - казку Всеволода Нестайка «Дивовижні пригоди незвичайної принцеси».
Привітати найкращу читачку прийшла «репортер» Лола (Маргарита Самарец) з величезним букетом різнобарвних кульок. Вона подарувала Арині блокнот для запису нових творів.


Ігрова частина свята пройшла дуже жваво і весело. «Репортер» Лола, героїня серії книг Ізабель Абеді,


роздала дітям кульки і провела конкурс «Літературний ланцюжок».


Немає коментарів:

Дописати коментар